Restaurant Silo

I år afholdes Den Digitale Forhandler på Restaurant Silo i Københavns nye vækstområde Nordhavn. Udsigten herfra er intet mindre end spektakulær med 360 graders udsigt til vandet, havnen og byen. Bygningen i sig selv er også unik og et folkeligt ikon med en god historie for alle der kan huske at have set grafittien på den gamle kornsilo: "HVA DRIKKER MØLR".


Adgang til Restaurant Silo på 17. sal med privat elevator via en lille diskret indgang i siden af bygningen.

Helsinkigade 29
2150 Nordhavn
Danmark
www.restaurantsilo.dk

Parkering

For dem der ankommer i bil har vi sørget for parkering i P-hus Lüders ved siden af siloen. Det er det første parkeringshus i Danmark med et aktivt og unikt byrum på taget - også kaldet konditaget Lüders, som viser en kreativ og anderledes udnyttelse af et parkeringshus.

For dem der ankommer i bil har vi sørget for parkering i P-hus Lüders ved siden af siloen. Det er det første parkeringshus i Danmark med et aktivt og unikt byrum på taget - også kaldet konditaget Lüders. Konditaget på toppen af parkeringshuset er et 2.400 m2 stort offentligt byrum med faciliteter til træning, ophold og leg, som viser en kreativ og anderledes udnyttelse af et parkeringshus.


Husk at angive under tilmelding, hvis I ankommer med bil. Vi reserverer en parkeringsplads og udleverer en gratis p-billet ved indgangen til P-hus Lüders, som gælder hele dagen.

På toppen af Lüders parkeringshus findes iøvrigt Danmarks første og eneste konditag - 2400 m2 udendørs, offentligt trænings- og legeareal i 24 meters højde med udsigt over det nye Nordhavn, himmel og hav.

Rutevejledning


Bil

Der er gode tilkørselsveje til Københavns Nordhavn f.eks. fra Helsingørmotorvejen via den nye Nordhavnsvej og Kalkbrænderihavnsgade (O2). Drej ind til det nye Nordhavn ad Sundkrogsgade ved den store rød-hvide PFA bygning og til højre første gang. Herefter ligeud til enden af Helsinkigade, hvor Lüders p-hus ligger på højre side og Restaurant Silo til venstre.


Tog

Nærmeste station er Nordhavn. Herfra er der en kort gåtur under jernbanen og via Århusgade til Restaurant Silo på 900 meter (ca. 11. min.).


Bus

Bus 25 kører fra Østerport station (Folke Bernadottes Allé) til Oceankaj (Sundkrogsgade) og herfra er der en kort gåtur til Restaurant Silo på 450 meter (ca. 5 min.).

eBay Classifieds Scandinavia ApS • Wildersgade 8 • 1408 København • 44 85 44 44 • kontakt@dendigitaleforhandler.dk